Σειραγάκης: Ζήτησε και πήρε αναβολή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου (vid)


Κώστας Παπαδόπουλος

Σειραγάκης: Ζήτησε και πήρε αναβολή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου (vid)


Την Πέμπτη 28 Μαίου 2020 θα βρεθεί και πάλι στις δικαστικές αίθουσες ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, Νίκος Σειραγάκης, που είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη.

Χθες Τρίτη (26/5), νωρίς το πρωί, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Γρεβενών μετά τη σύλληψή του, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Σειραγάκης: Η εισαγγελέας ζητάει την επιστροφή του στην φυλακή

Η υπόθεση του Νίκου Σειραγάκη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων. Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη, και δεν επιτρέπεται να απομακρυνθεί απο την περιοχή της Καλαμαριάς, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους, που προβλέπουν και την εμφάνισή του κάθε μήνα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Πηγή: e-grevena.com


Sportime Extras