ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στο Γαλαξίδι

Ασθενής σεισμός έγινε αισθητός στις 13:50, το μεσημέρι του Σαββάτυυ, σε αρκετές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας.
Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στο Γαλαξίδι

Ασθενής σεισμός έγινε αισθητός στις 13:50, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε αρκετές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας.

Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στις 13:50, σήμερα το μεσημέρι, σε αρκετές περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας και της Φωκίδας.

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε 14 χιλιόμετρα δυτικά του Γαλαξιδίου, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα πέντε χιλιόμετρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Συνεχίζεται ο κορονοϊός, αλλά και η επέλαση μεταναστών στα νησιά με νέα κέντρα από την Κυβέρνηση!

Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 18 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από την κοινότητα Τέμενη της Αιγιάλειας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμική δόνηση 3,8 Ρίχτερ κοντά στο Γαλαξίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.