ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός – Ελασσόνα: «Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές»

Δεν έχει προκαλέσει κάποιες ζημιές ο ισχυρός σεισμός των 6,2 Ρίχτερ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
Σεισμός – Ελασσόνα: «Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές»

Δεν έχει προκαλέσει κάποιες ζημιές ο ισχυρός σεισμός των 6,2 Ρίχτερ σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Σεισμός: Ο ισχυρός σεισμός των 6,2  ρίχτερ (εν τέλει), ταρακούνησε για τα καλά την Θεσσαλία και όχι μόνο! Χαρακτηριστικό παράδειγμα της έντασης της σεισμικής δόνησης είναι το γεγονός πως οι κάτοικοι της πόλης της Λάρισας, βγήκαν στους δρόμους υπό τον φόβο ενός νέου μεγάλου μετασεισμού… ενώ έπεσαν και σοβάδες στο κέντρο της θεσσαλικής πόλης!

Η τελευταία ενημέρωση που έρχεται αναφέρει πως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για υλικές ζημιές μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ που «ταρακούνησε» την Ελασσόνα, σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Στα 6 Ρίχτερ αναθεώρησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε νωρίτερα 16 χλμ νότια της Ελασσόνας. Αναθεωρήθηκε και το εστιακό του βάθος από τα 2 χλμ στα 5,8.

Ακολούθησε λίγα λεπτά αργότερα νέος σεισμός, 4,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο 7 χλμ δυτικά-νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Τον σεισμό αναθεώρησε και το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο υπολογίζοντας τον στα 6,2 τα Ρίχτερ.

«Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές» είπε στην ΕΡΤ ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος επισήμανε οτι ο σεισμός έγινε αισθητός σε Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός – Ελασσόνα: «Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.