ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός – Κρήτη: Μπήκε στα γραφεία και τα έσπασε όλα επειδή δεν πήρε αποζημίωση

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος μέσα στο δημαρχείο Αρχανών-Αστερουσίων στην Κρήτη.
Σεισμός – Κρήτη: Μπήκε στα γραφεία και τα έσπασε όλα επειδή δεν πήρε αποζημίωση

Σεισμός – Κρήτη: Στο δημαρχείο Αχαρνών – Αστερουσίων βρέθηκε σήμερα το πρωί αγανακτισμένος πολίτης ο οποίος έκανε μεγάλη φασαρία.

Σεισμός – Κρήτη: Συγκεκριμένα, ο πολίτης μπήκε με άγριες διαθέσεις μέσα στο δημαρχείο θέλοντας να ζητήσει τον λόγο από τον δήμαρχο για τις αποζημιώσεις που δεν θα πάρει από τον σεισμό του Αρκολοχωρίου στις 27/9. 

Ο πολίτης διαμένει στο χωριό του Μαδέ. Ενώ λοιπόν τα διπλανά χωριά του Χαράκι και Βοριάς βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα αποζημιώσεων, ο ίδιος είδε με έκπληξε το χωριό του να μένει εκτός!

Δεν το πήρε καθόλου καλά το γεγονός ο αγανακτισμένος άντρας, ο οποίος κατευθύνθηκε άμεσα στο δημαρχείο που είναι υπεύθυνο για την περιοχή.

Όταν έφτασε στο χώρο δεν συγκράτησε ούτε στιγμή τα νεύρα του και προχώρησε σε επιθετικές κινήσεις και ζημιές στον χώρο.

Αφού αναποδογύρισε τα πάντα, έσπασε τον υπολογιστή της γραμματέως ενώ έσπασε και το plexi glass στον γκισέ. Στον χώρο κλήθηκε άμεσα η αστυνομία στην οποία μηνύθηκε ο πολίτης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αχαρνών – Αστερουσίων ανεπίτρεπτα και απίστευτα αυτά που συνέβησαν. «Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, είναι απίστευτο το ότι βιαιοπράγησε μέσα στο δημαρχείο, σε βάρος υπαλλήλου, κάνοντας ζημιά σε δημόσια αγαθά.», ανέφερε ο δήμαρχος.

Να σημειωθεί ότι ο πολίτης αναζήτησε την αποζημίωση για τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι που έλαβε μέρος στις 27  Σεπτεμβρίου και έπληξε τα χωριά της περιοχής. Ο σημερινός σεισμός των 6,3 ρίχτερ δεν ξέρουμε τι επιπτώσεις είχε στην συγκεκριμένη περιοχή.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σεισμός – Κρήτη: Μπήκε στα γραφεία και τα έσπασε όλα επειδή δεν πήρε αποζημίωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.