ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ: Πολύ ξύλο σε ποδοσφαιρικό ματς λυκείων στο νομό Ηλείας

Ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος στο νομό Ηλείας σημαδεύτηκε από πολλά επεισόδια μεταξύ παικτών, συμμαθητών και… λοιπών φιλάθλων!
Σοκ: Πολύ ξύλο σε ποδοσφαιρικό ματς λυκείων στο νομό Ηλείας

Πολύ σοβαρά επεισόδια είχε ο τελικός στο πρωτάθλημα Λυκείων στο νομό Ηλείας, μεταξύ του 2ου ΓΕΛ Αμαλιάδας και του ΓΕΛ Ζαχάρως.

Τα επεισόδια άρχισαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, συνεχίστηκαν στην εξέδρα, όπου βρίσκονται πολλοί συμμαθητές τους από τα δύο σχολεία και ακολούθησε και… τρίτο γύρος εκτός γηπέδου.

Μάλιστα υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ήρθαν και εξωσχολικές… ενισχύσεις, με συνέπεια να κληθεί η Αστυνομία, ώστε να διαλυθεί το πλήθος και να αποχωρήσουν όλοι ασφαλείς.

Σίγουρα πρόκειται για εικόνες που δεν τιμούν τον θεσμό του σχολείου πάνω απ’ όλα. Πλέον, οι αρμόδιοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να ρίξουν βαριές «καμπάνες» στους υπεύθυνους, με βάση τις εκθέσεις των διαιτητών και των παρατηρητών.

Για την ιστορία να πούμε ότι το 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας πήρε τελικά τον τίτλο, αφού επικράτησε 1-0 του ΓΕΛ Ζαχάρως.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ: Πολύ ξύλο σε ποδοσφαιρικό ματς λυκείων στο νομό Ηλείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.