ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στη Γλυφάδα – Νεκρός Άραβας σε πολυτελές ξενοδοχείο

Άραβας χρηματιστής βρέθηκε νεκρός σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Γλυφάδα
Σοκ στη Γλυφάδα – Νεκρός Άραβας σε πολυτελές ξενοδοχείο

Νεκρός Άραβας εντοπίστηκε σε δωμάτιο ακριβού ξενοδοχείου στη Γλυφάδα και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο 44χρονος άνδρας, χρηματιστής στο επάγγελμα εντοπίστηκε νεκρός στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής (28/1) στη σουίτα που διέμενε, από την καμαριέρα του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί πάντως ότι στο πλευρό του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χάπια ζάναξ.

Αναλυτικότερα στη σουίτα, φέρεται να βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης, ενώ ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως τις τελευταίες μέρες είχε προβεί σε διαδοχικές αναλήψεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ο θάνατος του Άραβα στη Γλυφάδα ήταν αιφνίδιος, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να παρουσίαζε και επιληπτικά επεισόδια.

Η σύζυγός του τον αναζητούσε από χθες και τελικά ο άνδρας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι από την υπάλληλο. Είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου και επέλεξε να κοιμηθεί σε ξενοδοχείο της παραλιακής.

Ο άνδρας με καταγωγή από το Κάιρο, είχε μπει στην Ελλάδα με ελβετική βίζα και δραστηριοποιούνταν σε Ελβετία και Ντουμπάι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στη Γλυφάδα – Νεκρός Άραβας σε πολυτελές ξενοδοχείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.