ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκ στον Βόλο: Φροντιστής ακαδημιών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές

Σοκ προκαλεί αυτό που έγινε στον Βόλο, όταν προπονητής ακαδημιών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές!
Σοκ στον Βόλο: Φροντιστής ακαδημιών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές

Σοκ προκαλεί αυτό που έγινε στον Βόλο, όταν φροντιστής ακαδημιών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές!

Σοκ στον Βόλο: Με τα τη χθεσινή αδιανόητη είδηση που έκανε λόγο για ασέλγεια διευθυντή σχολείου σε ανήλικη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη, άλλο ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη πόλη του Βόλου.

Τουλάχιστον σε επτά ανήλικους νεαρούς αθλητές φαίνεται πως έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου ο 30χρονος πρώην φροντιστή μεγάλης ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως τον προηγούμενο μήνα και είχε συγκλονίσει. Όπως μεταδίδει το taxydromos.gr, ο 30χρονος «βομβάρδιζε» τους ανήλικους αθλητές με άσεμνες φωτογραφίες και προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου.

Έβλεπε ότι εκείνοι δεν ανταποκρίνονταν και απέρριπταν τα συμπληρωματικά του μηνύματα, ωστόσο εκείνος συνέχιζε απτόητος. Προέβαινε στις ίδιες πράξεις ακόμη και όταν σταμάτησε να λειτουργεί η ακαδημία λόγω των μέτρων για την πανδημία τον περασμένο Οκτώβριο και παύτηκε από τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο για τις εν λόγω πράξεις.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία με την ελπίδα να λύσουν τη σιωπή τους και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις.

Από την πρώτη στιγμή η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου στα χέρια της οποίας βρέθηκε το επίμαχο φωτογραφικό υλικό, χειρίστηκε με τη δέουσα προσοχή την υπόθεση.

Συνολικά έδωσαν καταθέσεις επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες φρίκης από τον 30χρονο με μηνύματα μέσω Instagram. Οι καταθέσεις έγιναν παρουσία παιδοψυχολόγου για να μην τραυματιστούν περαιτέρω οι ευαίσθητες παιδικές ψυχές.

Χθες με την ολοκλήρωση της αστυνομικής έρευνας, ολοκληρώθηκε η δικογραφία και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου αφορά σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Επισημαίνεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι σε βαθμό πλημμελήματος και όχι κακουργήματος, ενώ εναντίον του δεν κινείται αυτόφωρη διαδικασία λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.

Τη δικογραφία θα μελετήσει η Εισαγγελία απ’ όπου θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του 30χρονου πρώην φροντιστή, την στιγμή που ο Βόλος παρακολουθεί σοκαρισμένος τις εξελίξεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκ στον Βόλο: Φροντιστής ακαδημιών έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.