ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει ο τελευταίος επιζών του χωραφιού του τρόμου

Μίλησε για τις τραγικές στιγμές που έζησε ο άνθρωπος που ήταν ο τελευταίος που σώθηκε από το χωράφι του τρόμου με τους τουλάχιστον 26 νεκρούς. Λάβρος κατά των αρχών, κατάφερε να σωθεί όπως λέει επειδή ζει στην περιοχή και την ξέρει ενώ μιλώντας στον Φιλελεύθερο και το philenews.com τόνισε ότι να κλείσει η Μαραθώνος ήταν...
Σοκάρει ο τελευταίος επιζών του χωραφιού του τρόμου

Μίλησε για τις τραγικές στιγμές που έζησε ο άνθρωπος που ήταν ο τελευταίος που σώθηκε από το χωράφι του τρόμου με τους τουλάχιστον 26 νεκρούς.

Λάβρος κατά των αρχών, κατάφερε να σωθεί όπως λέει επειδή ζει στην περιοχή και την ξέρει ενώ μιλώντας στον Φιλελεύθερο και το philenews.com τόνισε ότι να κλείσει η Μαραθώνος ήταν η αιτία της καταστροφής, αφού οδήγησαν τους εγκλωβισμένους στο Μάτι όπου και κάηκαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκάρει ο τελευταίος επιζών του χωραφιού του τρόμου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.