ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο στη Μαραθώνος: Διαλύθηκε το αυτοκίνητο

Σώθηκε από θαύμα η οδηγός σε ένα τροχαίο σοκ, εξαιτίας του οποίου το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, λίγο μετά την Αγία Βαρβάρα, στο ύψος του Νέου Βουτζά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Θυμήθηκε η 34χρονη! Όπως αναφέρει...
Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο στη Μαραθώνος: Διαλύθηκε το αυτοκίνητο

Σώθηκε από θαύμα η οδηγός σε ένα τροχαίο σοκ, εξαιτίας του οποίου το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Μαραθώνος, λίγο μετά την Αγία Βαρβάρα, στο ύψος του Νέου Βουτζά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Θυμήθηκε η 34χρονη!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rpn.gr, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, η οδηγός του αυτοκινήτου μιλούσε στο κινητό και έπεσε σε κολόνα της ΔΕΗ. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Η οδηγός, κάτοικος Νέας Μάκρης, σώθηκε από θαύμα και κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η 25χρονη οδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοκαριστικές εικόνες από τροχαίο στη Μαραθώνος: Διαλύθηκε το αυτοκίνητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.