ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή 20/12 – Τι ώρα κλείνουν

Ανοιχτά μπορούν να είναι σήμερα, 20 Δεκεμβρίου, τα σούπερ μάρκετ αλλά και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω click away, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου
Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή 20/12 – Τι ώρα κλείνουν

Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά έχουν το δικαίωμα να είναι σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2020, τα σούπερ μάρκετ. Όπως επίσης και τα καταστήματα λιανικής για πωλήσεις μέσω click away. 

Σούπερ Μάρκετ: Κάτι που φυσικά γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου για τα ψώνια πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ προαιρετική είναι και η λειτουργία των κομμωτηρίων.

Σε ό,τι αφορά στο ωράριο λειτουργίας, ορισμένες αλυσίδες super market έχουν αποφασίσει να μην λειτουργήσουν, ενώ για όσα καταστήματα λειτουργήσουν, κάποια θα ανοίξουν νωρίτερα από τις 11 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 7 το απόγευμα, ενώ άλλα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι για μετακίνηση των πολιτών στα Super Market, στα καταστήματα για «παράδοση εκτός», αλλά και για τα κομμωτήρια, απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Αυτή είναι η «γαζέλα της Μυκόνου» που μπαίνει στο Survivor (pics)

Δώρο Χριστουγέννων: Τη Δευτέρα (21/12) η καταβολή του – Αυτόφωρο αδίκημα αν δεν καταβληθεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή 20/12 – Τι ώρα κλείνουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.