ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμφωνία των Πρεσπών: Με 153 «ΝΑΙ» πέρασε από τη Βουλή (vid)

Μετά από ένα διήμερο μαραθώνιο συζητήσεων και με τουλάχιστον 240 βουλευτές να εγγράφονται στον κατάλογο των ομιλητών για την Συμφωνία των Πρεσπών, η κύρωση της πέρασε εν τέλει από την Βουλή με 153 «ΝΑΙ». Πέρα από του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της συμφωνίας ψήφισαν Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Σταύρος θεοδωράκης,...
Συμφωνία των Πρεσπών: Με 153 «ΝΑΙ» πέρασε από τη Βουλή (vid)

Μετά από ένα διήμερο μαραθώνιο συζητήσεων και με τουλάχιστον 240 βουλευτές να εγγράφονται στον κατάλογο των ομιλητών για την Συμφωνία των Πρεσπών, η κύρωση της πέρασε εν τέλει από την Βουλή με 153 «ΝΑΙ».

Πέρα από του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της συμφωνίας ψήφισαν Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Ελενα Κουντουρά, Σταύρος θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σταύρος Δανέλλης.

Αντίθετα αρνητική ήταν η ψήφος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ενώ ο Γρηγόρης Ψαριανός ψήφισε «παρών».

Η συνεδρίαση όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, είχε διάρκεια 38,5 ωρών και μίλησαν 200 βουλευτές αλλά και επτά πολιτικοί αρχηγοί.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της Βουλής  κάλεσε όσους βουλευτές δεν πρόλαβαν να μιλήσουν, να καταθέσουν τις ομιλίες τους προκειμένου εκείνες να μπουν ως παράρτημα των πρακτικών τα οποία δημοσιευθούν για αυτήν την ιστορική συνεδρίαση.

Livestreaming η ψηφοφορία για τη «Συμφωνία των Πρεσπών»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφωνία των Πρεσπών: Με 153 «ΝΑΙ» πέρασε από τη Βουλή (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.