ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει και ανατρέπει τα πάντα

Ήρθε η ώρα να καταθέσει και ο Μάνος για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα.
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει και ανατρέπει τα πάντα

Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Νέες εξελίξεις έρχονται με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μέσα στην εβδομάδα εντατικοποιείται η διαδικασία λήψης καταθέσεων, ενώ την ίδια ώρα, στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, οι αναλυτές εξετάζουν την καταλληλότητα του χρόνου προκειμένου να μεταβεί στο Ανθρωποκτονιών και ο Μάνος Δασκαλάκης για μια κουβέντα με τους profilers της υπηρεσίας.

Στη Δίωξη Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι αναλυτές επικεντρώνονται στον θάνατο της Μαλένας. Και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί μάρτυρες πρόθυμοι να βοηθήσουν ώστε οι αξιωματικοί να καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια.

Πλέον όλα δείχνουν ότι υπάρχει αόρατο χέρι που έσπρωξε το κοριτσάκι στον θάνατο και αυτό πρέπει, λένε οι Αρχές, με στοιχεία και αποδείξεις να αποκτήσει όνομα και επώνυμο.

Το κίνητρο

Τρία είναι τα πιθανά ενδεχόμενα για τους λόγους που η Ρούλα Πισπιρίγκου προέβη σε αυτή τη φρικαλέα ενέργεια.

  • Το πρώτο έχει να κάνει με την εμμονή που είχε στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της.
  • Το δεύτερο έχει να κάνει με την ακόρεστη ανάγκη που είχε να προσελκύει την προσοχή μέσα από τον οίκτο.
  • Το τρίτο σενάριο επικεντρώνεται στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Να το έκανε για να βγάλει από τη μέση το κοριτσάκι που ίσως κάτι είχε ακούσει ή είχε δει και φοβόταν μην αποκαλυφθεί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει και ανατρέπει τα πάντα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.