ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε κτήριο – Εγκλωβισμένη γυναίκα

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το grtimes.gr, λίγο μετά τις 16:30 σημειώθηκε έκρηξη σε κτίριο στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζεται η εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή. Πέτσας: «Πιθανό ένα δεύτερο lockdown!» Μετά την έκρηξη ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά, από την οποία γέμισε καπνούς το...
Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε κτήριο – Εγκλωβισμένη γυναίκα

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, λίγο μετά τις 16:30 σημειώθηκε έκρηξη σε κτίριο στη Θεσσαλονίκη, όπου στεγάζεται η εταιρεία διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Πέτσας: «Πιθανό ένα δεύτερο lockdown!»

Μετά την έκρηξη ακολούθησε μικρής έκτασης φωτιά, από την οποία γέμισε καπνούς το εσωτερικό του κτιρίου. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με κλιμακοφόρο όχημα, καθώς μία γυναίκα βρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου, χωρίς ωστόσο η ζωή της να διατρέχει κίνδυνο, όπως αναφέρουν από την Πυροσβεστική.

Όπως δήλωσε πριν από λίγο ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία η φωτιά ξέσπασε μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού (γκαζάκια) που ήταν τοποθετημένος στην είσοδο της εταιρείας διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού στον 3ο όροφο.

Μία γυναίκα, προφανώς εργαζόμενη, που βρίσκονταν στο εσωτερικό των γραφείων ανέβηκε στο μπαλκόνι του τέταρτου ορόφου προκειμένου να βγει καταφύγιο, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε και των πυκνών καπνών. Εκεί μετά από λίγη ώρα απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια από τους πυροσβέστες που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Με πληροφορίες από grtimes.gr/ΦΩΤΟ: grtimes.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε κτήριο – Εγκλωβισμένη γυναίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.