ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με την κοπέλα που βίασαν στο Ζεφύρι

 Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την κοπέλα, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα και εγκαταλείφτηκε στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Ζεφυρίου! Το θύμα, το οποίο πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών (δεν έχει εξακριβωθεί αν το έπραξε εν γνώσει της), νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ενώ το πρωί εντοπίστηκε στην...
Θρίλερ με την κοπέλα που βίασαν στο Ζεφύρι

 Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την κοπέλα, η οποία κακοποιήθηκε βάναυσα και εγκαταλείφτηκε στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Ζεφυρίου!

Το θύμα, το οποίο πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών (δεν έχει εξακριβωθεί αν το έπραξε εν γνώσει της), νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και ενώ το πρωί εντοπίστηκε στην άκρη του δρόμου σε κωματώδη κατάσταση, χωρίς να φέρει πάνω της στοιχεία ή να είναι σε θέση να μιλήσει.

Από την Ασφάλεια προσπαθούν να διαπιστώσουν τα στοιχεία της γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν συγγενείς της. Παράλληλά, η ιατροδικαστής που την εξέτασε, επιβεβαίωσε πως έχει πέσει θέμα βιασμού.

Στα περίπτερα των Άρη και Ηρακλή ο Μητσοτάκης (pics)

Παξοί: Ταξίδι στον «Βενιαμίν» των Επτανήσων (video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ με την κοπέλα που βίασαν στο Ζεφύρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.