ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύλληψη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία!

Στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» συνελήφθη ο διάσημος δισεκατομμυριούχος Ισραηλινός επιχειρηματίας Μπένι Στάινμετζ.
Θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύλληψη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία!

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» συνελήφθη ο Ισραηλινός γνωστός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, Μπένι Στάινμετζ, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ερυθρά αγγελία της Interpol.

Η εν λόγω η «ερυθρά αγγελία» αρχικά εκδόθηκε ύστερα από αίτημα των ρουμανικών αρχών για την καταδίκη του, παρά την ομόφωνη πρωτόδικη αθώωσή του στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας, που αφορούσε σε υπόθεση φερόμενης απάτης σχετικά με εκτάσεις γης που κρατικοποιήθηκαν κατά την κομμουνιστική περίοδο.

O ίδιος έφτασε με ιδιωτική πτήση από το Ισραήλ στις 24 Νοεμβρίου, τη στιγμή που από τον έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης.

Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Εφετών, όπου αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί ότι ύστερα από την καταδίκη του στη Ρουμανία για υπόθεση απάτης οι ρουμανικές αρχές επιθυμούν την έκδοσή του σε περίπτωση σύλληψής του, οπουδήποτε στον κόσμο. Ο δισεκατομμυριούχος κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, καθώς επιχειρηματικές του ιδιότητες επεκτείνονται σε πολλές χώρες του κόσμου, ενώ η περιουσία του εκτιμάται ότι αγγίζει τα τέσσερα δισ. ευρώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θρίλερ στο «Ελ. Βενιζέλος» με τη σύλληψη δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.