ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουρισμός για όλους: Ανοίγει το tourism4all.gov.gr – Εκεί γίνονται οι αιτήσεις

Ανοίγει η πλατφόρμα του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» το οποίο δίνει voucher μέσω κλήρωσης.
Τουρισμός για όλους: Ανοίγει το tourism4all.gov.gr – Εκεί γίνονται οι αιτήσεις

Με το τέλος του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός» ενεργοποιούνται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της ειδικής πλατφόρμας tourism4all.gov.gr .

Σε λίγες ώρες οι αιτήσεις για το Voucher διακοπών μπορούν να πραγματοποιηθούν στον παραπάνω σύνδεσμο ο οποίος αναμένεται από ώρα σε ώρα να τεθεί σε λειτουργία.

Σήμερα (23/6) έληξε η προθεσμία για τις αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό με το Υπουργείο Τουρισμού να κάνει άμεσα διαθέσιμη τη νέα πλατφόρμα.

Ο «Τουρισμός για όλους» απευθύνεται στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών με τους νικητές να είναι συνολικά 200.000 οι οποίοι θα πάρουν ο καθένας από 150 ευρώ.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Αυτό διότι έχει ανακοινωθεί πως τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιούνται από τις 5 Ιουλίου και μετά.

Τουρισμός για όλους όπως Freedom pass

Μία μεγάλη αλλαγή θα περιλαμβάνει το φετινό κουπόνι το οποίο θα χρησιμοποιείται με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε και το Freedom pass, το χρηματικό μπόνους στους νεαρούς πολίτες για τον εμβολιασμό τους.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε και ο ίδιο ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, το Voucher των 150 ευρώ μπορεί να εξαργυρωθεί φέτος και στα καταστήματα εστίασης.

Ο λόγος είναι η στήριξη στα μαγαζιά εστίασης τα οποία έχουν δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα από την αρχή της πανδημίας και τους περιορισμούς.

«200.000 δικαιούχοι, που βρίσκονται σε ανάγκη, θα μπορούν να κάνουν τις διακοπές τους, κάνοντας χρήση της άυλης ψηφιακής κάρτας την οποία και θα μπορούν να χρησιμοποιούν παντού: στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, στο ξενοδοχείο, στο ταβερνάκι.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Β. Κικίλιας.

Power Pass: Παράταση στις αιτήσεις και στις πληρωμές – Τι έχει συμβεί

Mad VMA 2022: Μας κάνει εντύπωση που πλακώθηκαν οι trappers; – Τέτοιον «πολιτισμό» σπείραμε, τέτοιον θερίζουμε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρισμός για όλους: Ανοίγει το tourism4all.gov.gr – Εκεί γίνονται οι αιτήσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις