ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Εύβοια – ΑΥΤΟΨΙΑ: To Sportime σας μεταφέρει τις εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής!

Φωτογραφικό οδοιπορικό του Sportime στην Εύβοια, το οποίο καταδεικνύει το μέγεθος της καταστροφής.
Τραγωδία στην Εύβοια – ΑΥΤΟΨΙΑ: To Sportime σας μεταφέρει τις εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής!

Το Sportime πήγε στην Εύβοια λίγο μετά το τέλος της σφοδρής βροχόπτωσης και σας μεταφέρει υλικό και φωτογραφίες από τα βασιλικά Ευβοίας.

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια ζούμε παρόμοιες καταστάσεις. Από τον Νοέμβριο του 2017 και τη Μάνδρα, στην 9η Αυγούστου και στα Πολιτικά Ευβοίας. Νεκρούς από τις φονικές πλημμύρες είχαμε και τότε (24 τον αριθμό), νεκρούς έχουμε και τώρα –χωρίς να ξέρουμε που θα κλείσει ο απολογισμός.

Ο θάνατος του βρέφους συγκλονίζει. Όπως και όλων των ανθρώπων φυσικά. Οι καταστροφές σε κτίρια, καταστήματα, περιουσίες και αυτοκίνητα είναι πολύ νωρίς να υπολογιστεί. Ο βούρκος και η λάσπη, οι καταστραμμένοι δρόμοι, οι… παραλίες που εξαφανίστηκαν κυριαρχούν σαν σκηνικό.

Οι ζημιές είναι ανυπολόγιστες. Αλλά μπροστά στο ότι χάθηκαν ανθρώπινες ζωές αυτό είναι το λιγότερο.

Διαβάστε ακόμα
Πως θα κινηθεί η κακοκαιρία

Για μία ακόμα φορά σε αυτή τη φορά χρειάζεται μια βροχή για να καταδείξει την ένδεια στην κρατική πρόληψη και τον ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό.

Οι εικόνες, το βίντεο και το φωτογραφικό οδοιπορικό καταδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Εύβοια – ΑΥΤΟΨΙΑ: To Sportime σας μεταφέρει τις εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.