ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο Αταλάντη: Χαροπαλεύει 16χρονη! Νεκρός ο αδερφός της!

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/6)
Τροχαίο Αταλάντη: Χαροπαλεύει 16χρονη! Νεκρός ο αδερφός της!

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/6) έξω από την Αταλάντη με τα δύο αδέλφια ηλικίας 21 και 16 ετών.

Ο 21χρονος οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου μέσα στο οποίο επέβαινε η μικρότερη αδελφή του, ηλικίας 16 ετών, βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ η 16χρονη χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, μεταφέρθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση, σχεδόν διαμελισμένη και με σοβαρά χτυπήματα στον εγκέφαλο στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ στην Αθήνα.

Η εικόνα του κοριτσιού έκανε ακόμη και τους γιατρούς να λυγίσουν, βλέποντας ένα παιδί 16 ετών ακρωτηριασμένο από την μέση και κάτω.

Μετά από τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών στο Τμήμα Επειγόντων στο νοσοκομείο της Λαμίας η 16χρονη έφυγε ζωντανή και με σταθεροποιημένη την κατάσταση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την Αθήνα.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική Μονάδα του ΑΤΤΙΚΟΝ.

Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και σημειώθηκε στο 1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Καλαπόδι – Αταλάντη.

Πρόκειται για δύο αδέλφια που κατευθυνόταν από το Καλαπόδι προς την Αταλάντη.

Τροχαίο Αταλάντη: Χαροπαλεύει 16χρονη! Νεκρός ο αδερφός της!

Τα δυο παιδιά που διέμεναν στην Αθήνα επισκέφθηκαν το χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο 21χρονος Γιώργος, ο οποίος έχει δίπλωμα οδήγησης, ζήτησε από έναν παππού του, το αυτοκίνητο να πάει για μπάνιο με την αδελφή του.

Εκείνος δεν ήθελε να του χαλάσει το χατήρι και χωρίς να μπορούσε να φανταστεί την τραγική εξέλιξη του το έδωσε.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τροχαίο Αταλάντη: Χαροπαλεύει 16χρονη! Νεκρός ο αδερφός της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.