ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρεθήκατε να λέτε συλλυπητήρια για την Τραγωδία στα Τέμπη; Ευτυχώς έχει ΑΕΚ – Ολυμπιακός…

Οι τοποθετήσεις από στελέχη της Κυβέρνησης γίνονται ολοένα και χειρότερες. Μα «βαρεθήκαμε» να λέμε συλλυπητήρια;
Βαρεθήκατε να λέτε συλλυπητήρια για την Τραγωδία στα Τέμπη;  Ευτυχώς έχει ΑΕΚ – Ολυμπιακός…

Ο Νίκος Ρωμανός δεν το είπε με την έννοια της κούρασης, ή της βαρεμάρας. Εξυπακούεται. Άλλο ήθελε να εννοήσει, αλλά έπρεπε να βρει και άλλο τρόπο να το εκφράσει. «Έχουμε βαρεθεί να επαναλαμβάνουμε τα συλλυπητήριά μας προς τις οικογένειας των θυμάτων», είπε σε μια εισαγωγική τοποθέτησή του για την Τραγωδία στα Τέμπη ο διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπήρχε άλλος τρόπος να δώσεις στον κόσμο που σε ακούει αυτό που θέλεις να πεις ρε άνθρωπε; Ο Νίκος Ρωμανός και από ύφος και από στάση σώματος, ήθελε να πει –προφανώς- πως δεν έχει νόημα να λέμε συνέχεια συλλυπητήρια, «κουράσαμε» με το να λέμε μόνο πόσο λυπόμαστε και πάει λέγοντας. Δεν βρήκε τις κατάλληλες λέξεις να το εκφράσει.

Και η απορία είναι πως ο Νίκος Ρωμανός, ο οποίος είναι υποψήφιος και στις επερχόμενες εκλογές, είναι υποτίθεται από τους ανθρώπους που πρέπει να βρίσκουν τα κατάλληλα λόγια για να εκφράζονται και να εκφράζουν τη γραμμή του κόμματος. Εν προκειμένω, της ίδιας της Κυβέρνησης.

Αυτές οι αυθόρμητες τοποθετήσεις των στελεχών της Κυβέρνησης στα κανάλια όλες αυτές τις μέρες έχουν κάνει μεγαλύτερη τη ζημιά και την οργή στον κόσμο. Αυτός ήταν και ο λόγος άλλωστε που το Μέγαρο Μαξίμου μάζεψε άρον άρον τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πρωτοσέλιδο του Sportime είναι ειρωνικό προς την όλη αδυναμία της Κυβέρνησης να δείξει κατανόηση στο λαϊκό αίσθημα επικοινωνιακά και να αποφύγει τα λεκτικά ατοπήματα που έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Μάλλον νιώθουν και τυχεροί είναι που υπάρχουν και περιστατικά που κάνουν τον κόσμο να στρέφει, ευτυχώς για λίγο, το βλέμμα του αλλού. Όπως ο ξυλοδαρμός του Γιάννη Βαρουφάκη και το σημερινό ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Το «βαρεθήκαμε τα συλλυπητήρια» του Ρωμανού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαρεθήκατε να λέτε συλλυπητήρια για την Τραγωδία στα Τέμπη; Ευτυχώς έχει ΑΕΚ – Ολυμπιακός…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…