ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Vodafone TV: 10% χαμηλότεροι οι λογαριασμοί

Η εταιρία για ολόκληρο τον Οκτώβριο προσφέρει όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του 2020 στη μισή τιμή
Vodafone TV: 10% χαμηλότεροι οι λογαριασμοί

Η εταιρία για ολόκληρο τον Οκτώβριο προσφέρει όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του 2020 στη μισή τιμή.

Στη μείωση των χρεώσεων κατά 10% από 1ης Οκτωβρίου στο Vodafone TV προχώρησε η εταιρία προσφέροντας παράλληλα για ένα μήνα όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της σεζόν στη μισή τιμή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όλοι οι πελάτες του Vodafone TV θα λαμβάνουν εφεξής μειωμένους λογαριασμούς, καθώς, αναστέλλεται για έναν χρόνο η επιβολή του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης, το οποίο επιβαρύνει σε ποσοστό κατά 10% επί του συνολικού μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ), τους συνδρομητές των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης.

Η αναστολή της επιβολής τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης θα ισχύσει έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση κατά 10% στους λογαριασμούς των συνδρομητών Vodafone TV που εκδίδονται από την 1η Οκτωβρίου και έπειτα, με σαφή οφέλη για όλους τους πελάτες.

Έτσι, το Vodafone TV χωρίς αποκωδικοποιητή προσφέρεται πλέον στα 6,30 ευρώ ανά μήνα, ενώ με αποκωδικοποιητή στα 8,50 ευρώ ανά μήνα. Επιπλέον, το Vodafone TV προσφέρει για ολόκληρο τον Οκτώβριο όλες τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες του 2020 στη μισή τιμή, με περισσότερες από 60 πρεμιέρες να προβάλλονται στο Vodafone TV, στην On Demand κατηγορία «ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ».

Σε αυτές συγκαταλέγεται το “1917” του Σαμ Μέντες, το “Last Christmas” με την πολυβραβευμένη Έμιλι Κλαρκ και τον Χέντρι Γκόλντινγκ, αλλά και το επίκαιρο ντοκιμαντέρ “We Need to Talk About A.I.” όπου η καταξιωμένη δημιουργός Leanne Pooley σκηνοθετεί ένα ενημερωτικό ντοκιμαντέρ που εξετάζει το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και τον αντίκτυπο που θα έχει στον κόσμο μας.

Οι νέες κυκλοφορίες στη μισή τιμή αφορούν πελάτες Vodafone TV με αποκωδικοποιητή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Vodafone TV: 10% χαμηλότεροι οι λογαριασμοί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.