ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βόμβα» έριξε ο Κούγιας: «Έχω φωτογραφία του 23χρονου με γιο αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας!»

Στο «φως» έρχεται πάλι η περίπτωση του υιού ανώτερης αξιωματικούς του τμήματος αθλητικής βίας που φέρεται να έχει σχέση με την οπαδική βία, αλλά και τον 23χρονο δολοφόνο του Άλκη.
«Βόμβα» έριξε ο Κούγιας: «Έχω φωτογραφία του 23χρονου με γιο αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας!»

Δολοφονία Άλκη: Θυμίζουμε ότι στην υπόθεση της δολοφονίας του Τόσκο ένας εκ των δραστών είχε αποδειχθεί ότι ήταν γιος αστυνομικών! Μάλιστα η μητέρα του ήταν ανώτερη αξιωματικός του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να μιλάμε για το ίδιο άτομο που φαίνεται στη φωτογραφία μαζί με τον 23χρονο δράστη. Τι κατήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο νομικός της οικογένειας του δολοφονηθέντα Άλκη Καμπανού, έχει στην κατοχή του φωτογραφία που δείχνει το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τον 23χρονο οπαδό, φερόμενο ως δράστη του στυγερού εγκλήματος.

Συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, και αναφέρθηκε στο περιστατικό εκφράζοντας την ανησυχία του για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχουν συλληφθεί οι επτά συνεργοί του Αλβανού κακοποιού παρότι έχουν πιστοποιηθεί εδώ και μερικά 24ωρα.

«Όσο αργεί η σύλληψη των υπολοίπων -όσοι είναι, γιατί ήταν τρία τα αυτοκίνητα, δεν ήταν δύο – εμένα αυτό με ανησυχεί. Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη. Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα. Και ειδικά από τη στιγμή που βρέθηκε αυτός ο χώρος με τα όπλα” ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος. “Αν δεν συλληφθούν όλοι είναι αποτυχία της κυβέρνησης», εξήγησε ο κ. Κούγιας.

Και πρόσθεσε: «Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη. Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή», είπε ο γνωστός νομικός προκαλώντας ανησυχία μήπως κωλυσιεργία της υπόθεσης παίζει ρόλο η παραπάνω συγγένεια…

«Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους που είναι πολλοί, δεν είναι ένας. Δεύτερον, χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα από τη «γιάφκα» και χωρίς να τα ελέγξουν για DNA, χωρίς να ελέγξουν για αποτυπώματα, πήγαν ως κατηγορούμενο για όλα τα όπλα τον φερόμενο ως δολοφόνο” τόνισε ο κ. Κούγιας.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης θα συναντηθεί με τον Τάκης Θεοδωρικάκο καθώς υπάρχει φημολογία ότι ένας εκ των δραστών, συγκεκριμένα ένας 20χρονος Αλβανός διέφυγε στην Αλβανία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Βόμβα» έριξε ο Κούγιας: «Έχω φωτογραφία του 23χρονου με γιο αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.