ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Στη φυλακή μεταφέρεται εκ νέου, μόλις δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, μετά την επανεξέταση του βουλεύματος για την υφ’ όρων απόλυση του από τις φυλακές Γρεβενών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Στρατή Λημνιού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γνωστός παιδεραστής του Ρεθύμνου συνελήφθη πιθανότατα μετά την επανεξέταση...
Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Στη φυλακή μεταφέρεται εκ νέου, μόλις δύο μήνες μετά την αποφυλάκισή του, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου, μετά την επανεξέταση του βουλεύματος για την υφ’ όρων απόλυση του από τις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Στρατή Λημνιού για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γνωστός παιδεραστής του Ρεθύμνου συνελήφθη πιθανότατα μετά την επανεξέταση του βουλεύματος για την υπό όρους απόλυση του από τις φυλακές Γρεβενών, καθώς εκδικάστηκε η έφεση του Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας ανέτρεψε την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών και έκρινε πως ο καταδικασμένος σε 220 χρόνια κάθειρξη 56χρονος είναι επικίνδυνος να διαπράξει εκ νέου το αδίκημα και πως η «συμπεριφορά του είναι καλή κατ’ επίφαση».

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο παιδεραστής του Ρεθύμνου είχε καταδικαστεί αρχικά σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης, είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης.

Συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Στη συνέχεια, ωστόσο, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, αφέθηκε ξανά ελεύθερος.

Στη συνέχεια, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης και σήμερα Πέμπτη το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του αποφάσισε ότι πρέπει να επιστρέψει στις φυλακές.

Έτσι, αστυνομικοί τον συνέλαβαν το απόγευμα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη για να τον οδηγήσουν στις φυλακές.

Πηγή: star.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξανά στη φυλακή ο παιδεραστής του Ρεθύμνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.