ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξάνθη: Εξαγριωμένοι κάτοικοι κατά της καραντίνας!

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στον Εχίνο αλλά και σε άλλα χωριά αφού οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης. «Αυτήν την φορά θα αντιδράσουμε», τονίζουν μιλώντας στο xanthinews.gr κάτοικος από την Ξάνθη. «Δεν μπορεί πάλι ο Εχίνος να έχει στοχοποιηθεί και με το...
Ξάνθη: Εξαγριωμένοι κάτοικοι κατά της καραντίνας!

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στον Εχίνο αλλά και σε άλλα χωριά αφού οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Αυτήν την φορά θα αντιδράσουμε», τονίζουν μιλώντας στο xanthinews.gr κάτοικος από την Ξάνθη.

«Δεν μπορεί πάλι ο Εχίνος να έχει στοχοποιηθεί και με το θέμα του κορονοϊού», προσθέτουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: «Την πλήρωσαν για να το κάνει» καταγγέλλει συγγενής της 35χρονης (vid)

Να σημειωθεί ότι στην Ξάνθη μεταβαίνει εσπευσμένα ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, Καθηγητή Σωτήριο Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ξάνθη: Εξαγριωμένοι κάτοικοι κατά της καραντίνας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.