ΚΟΣΜΟΣ

Μπενιαμίν Νετανιάχου: Στη Γαλλία και τη Γερμανία τον Ιούνιο

Τη Γαλλία και τη Γερμανία αναμένεται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου τον Ιούνιο
Μπενιαμίν Νετανιάχου: Στη Γαλλία και τη Γερμανία τον Ιούνιο

Τη Γαλλία και τη Γερμανία αναμένεται να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου τον Ιούνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι λεπτομέρειες του προγράμματος του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, το ταξίδι του είναι προγραμματισμένο από τις 4 έως και τις 6 Ιουνίου, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρωθυπουργός της Γαλλίας ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στις 23 Μαΐου στο Ισραήλ, αλλά και στις 31 Μαΐου στα Παλαιστινιακά εδάφη επικαλούμενος εσωτερικά ζητήματα.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ συζήτησε όπως γνωστοποιήθηκε, τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Γαλλίας αλλά και την καγκελάριο της Γερμανίας, δύο ημέρες μετά τα εγκαίνια της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ.

Μάλιστα Ισραηλινός πρωθυπουργός, φέρεται να είπε στον Εμανουέλ Μακρόν πως το Ισραήλ «θα υπερασπιστεί τα συμφέροντά του σε ό,τι αφορά την ασφάλεια», αναφερόμενος στα επεισόδια στη Λωρίδα της Γάζας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπενιαμίν Νετανιάχου: Στη Γαλλία και τη Γερμανία τον Ιούνιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.