Τομ Χανκς: Μήνυση κατά του Τσετ Χανκς, γιου του πασίγνωστου ηθοποιού, κατέθεσε πρώην σύντροφος του, η οποία ζητά αποζημίωση 1 εκατ. δολάρια.

Μήνυση κατά του Τσετ Χανκς, γιου του πασίγνωστου ηθοποιού, κατέθεσε πρώην σύντροφος του, η οποία ζητά αποζημίωση 1 εκατ. δολάρια.

Τομ Χανκς: Μήνυση κατά του Τσετ Χανκς, γιου του πασίγνωστου ηθοποιού, κατέθεσε πρώην σύντροφος του, η οποία ζητά αποζημίωση 1 εκατ. δολάρια.

Η Κιάνα Πάρκερ ισχυρίζεται ότι γιος του Τομ Χανκς, ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και τραγουδιστής, της είχε επιτεθεί και την είχε απειλήσει επανειλημμένα.

Σύμφωνα με την αγωγή, την είχε αποκαλέσει «μαύρη σκύλα του γκέτο» και την είχε απειλήσει με «δολοφονία – αυτοκτονία» αρκετές εβδομάδες πριν τον αφήσει.

Στην αγωγή που κατατέθηκε σε δικαστήριο του Τέξας, η Πάρκερ αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ένα από τα βίαια επεισόδια.

Αυτό συνέβη τον Οκτώβριο του 2020, όταν το ζευγάρι ήταν στην Ορλεάνη για τα γυρίσματα της σειράς «Your Honor» στην οποία παίζει ο Τσετ Χανκς.

Απαντώντας σε όλα αυτά, ο Χανκς, μέσω του δικηγόρου του Μάρτυ Σίνγκερ, δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς και αποφάσισε να ασκήσει αγωγή εναντίον της.

Ωστόσο, οι δικηγόροι της γυναίκας επιμένουν ότι ο Χανκς πρέπει να απολογηθεί για την κακοποίηση που κατηγορείται.

«Ο Τσετ Χανκς έχει κακοποιήσει επανειλημμένα την πελάτισσά μας και πρέπει να λογοδοτήσει για τις πράξεις του, ανεξάρτητα από την οικογένειά του και την αναγνώρισή τους», ανέφεραν οι δικηγόροι της σε κοινή δήλωση.


Με πληροφορίες από VultureFox News