ΚΟΣΜΟΣ

Τζορτζ Φλόιντ: Η μικρή διαδηλώτρια που έγινε… σύμβολο (vid)

Μία νεαρή διαδηλώτρια που φωνάζει κατά του ρατσισμού, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για το ιδιαίτερο πάθος που δείχνει με αφορμή τη δολοφονία του Τζoρτζ Φλόιντ. Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος διαμαρτύρεται για τον ρατσισμό που επικρατεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ – ΗΠΑ: Αστυνομικός σημαδεύει...

ΗΠΑ Viral Τζορτζ Φλόιντ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία νεαρή διαδηλώτρια που φωνάζει κατά του ρατσισμού, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο για το ιδιαίτερο πάθος που δείχνει με αφορμή τη δολοφονία του Τζoρτζ Φλόιντ.

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, ο οποίος διαμαρτύρεται για τον ρατσισμό που επικρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ – ΗΠΑ: Αστυνομικός σημαδεύει με όπλο μικρό κοριτσάκι! (pic)

Μία μικρή διαδηλώτρια στο Μέρικ της Νέας Υόρκης, εμφανίζεται να φωνάζει με ιδιαίτερο πάθος «καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη», έχοντας μάλιστα τις γροθιές της υψωμένες.

Το κορίτσι, το οποίο έχει αποσπάσει τα θετικά σχόλια των χρηστών στα social media, καθώς έχει κερδίσει το θαυμασμό, με κάποιους να την αποκαλούν σύμβολο και ότι δείχνει το δρόμο για την επόμενη γενιά.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Exit mobile version