Τα θέματα σε Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισά.

Δείτε τα θέματα και τις προτεινόμενες απαντήσεις σε Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίστηκαν σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού και τα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

O όμιλος Φροντιστηρίων Πουκαμισάς είναι εδώ για να σας εξηγήσει τις απαντήσεις στα θέματα που κλήθηκαν να απαντήσουν οι μαθητές.

Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού:

Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Στοιχεία Ψύξης Κλιματισμού για το ΕΠΑΛ ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας και κάλυπταν ένα μεγάλο κομμάτι της εξεταζόμενης ύλης. Στο θέμα Δ , στο Δ2 , η άσκηση συνδύαζε τους τύπους των ιδανικών αέριων και ζητούνταν να σχεδιαστεί το διάγραμμα P-V για το οποίο δεν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα στο σχολικό βιβλίο.

Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων:

Τα σημερινά θέματα στο μάθημα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών θερμάνσεων ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας αλλά αναμενόμενα και κάλυπταν μεγάλο κομμάτι της ύλης που είχε αφαιρεθεί τα δυο προηγούμενα έτη λόγω Covid.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ