ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Παναθηναϊκός – Βόλος: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Παναθηναϊκός και ΝΠΣ Βόλος θα κοντραριστούν σήμερα στις 19:00 στην «Λεωφόρο» για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι θα μεταδώσει το Cosmote Sport 3HD, σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

Παναθηναϊκός και ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστούν στις 19:00, στην «Λεωφόρο» στο πρώτο ματς της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.
Παναθηναϊκός και ΝΠΣ Βόλος κοντράρονται στην «Λεωφόρο»
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παναθηναϊκός και ΝΠΣ Βόλος θα αγωνιστούν στις 19:00, στην «Λεωφόρο» στο πρώτο ματς της φάσης των «16» στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε φόρμα στο πρωτάθλημα της Super League 1. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της, έχοντας 17 πόντους σε έντεκα παιχνίδια. Στο τελευταίο του ματς επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 2-0: Επανήλθε και ανεβαίνει!, όπως έγραψε για το ματς το Sportime.

Στο σημερινό παιχνίδι για το κύπελλο θα παραταχθεί χωρίς τους Καρλίτος και Λούντκβιστ αλλά με τον Πέρεθ. Στην προσπάθεια που θα κάνει για να φτάσει μακριά στην διοργάνωση.

Από την άλλη το σύνολο που καθοδηγεί ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ, έχασε με 2-1, από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Έτσι υποχώρησε στην 8η θέση του πρωταθλήματος και τους 14 πόντους. Ολυμπιακός – Βόλος 2-1: Οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά υπέγραψαν το θρίλερ!, όπως έγραψε σχετικά το Sportime.

Έτσι η ομάδα του Αγρινίου στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, στην σημερινή αναμέτρηση, ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της.

O αγώνας Παναθηναϊκός – ΝΠΣ Βόλος, που είναι προγραμματισμένος για τις 19:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 3HD. Στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Σωτήρης Κωσταβάρας.

Exit mobile version