ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Επικοινωνία με τον Χάικο Μάας – Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη. Αυτά αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Δένδιας. Υπενθυμίζεται ότι ο Μάας χαρακτηρίζει ιδιαιτέρως καλή και...
Δένδιας: Επικοινωνία με τον Χάικο Μάας – Τι συζήτησαν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γερμανό ομόλογό του Χάικο Μάας είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη.

Αυτά αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάας χαρακτηρίζει ιδιαιτέρως καλή και σημαντική είδηση την επανέναρξη διερευνητικών επαφών μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας.

Οι επικείμενες διερευνητικές συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Στο μεταξύ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποστείλει προς τους ηγέτες των κρατών-μελών της Ε.Ε., πλην Ελλάδας και Κύπρου, επιστολή, προκειμένου να θέσει εγγράφως τις θέσεις αλλά και τις αξιώσεις του.

Η επιστολή εστάλη την παραμονή του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 24ης Σεπτεμβρίου, το οποίο ως γνωστόν αναβλήθηκε και επαναπρογραμματίσθηκε για την 1η Οκτωβρίου.

Εν αναμονή της Συνόδου Κορυφής, ιδού το tweet που έκανε ο Νίκος Δένδιας:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δένδιας: Επικοινωνία με τον Χάικο Μάας – Τι συζήτησαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.