ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτιές – Άδωνις Γεωργιάδης: Τι άλλο πρέπει να κάνει για να πουν κάποιοι ότι ναι, απέτυχε η κυβέρνηση;

Το γνωστό ρητό ότι η «ιστορία επαναλαμβάνεται» δυστυχώς βρήκε εφαρμογή και στις φωτιές που καίνε την Ελλάδα. Τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το γνωστό ρητό ότι η «ιστορία επαναλαμβάνεται» δυστυχώς βρήκε εφαρμογή και στις φωτιές που κατακαίουν την Ελλάδα. Τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το γνωστό ρητό ότι η «ιστορία επαναλαμβάνεται» δυστυχώς βρήκε εφαρμογή και στις φωτιές που κατακαίουν την Ελλάδα. Τι έλεγε τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πριν από μερικά χρόνια, επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για τις πυρκαγιές που είχαν πλήξει και τότε την χώρα μας, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ασκήσει σκληρή κριτική.

«Αυτοί είναι ο Νέρωνας σε συσκευασία πολλών ανθρώπων.  Μα ο Νέρων είχε τόσες επιτυχίες στη φωτιά  αναρωτιέμαι; Δεν αφήσαν τίποτα. Στη θητεία αυτής της Κυβερνήσεως είδαμε να καίγεται η Αρχαία Ολυμπία και ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου της Αττικής.

Ε τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Να τους δώσουμε και βραβείο; Να τους πούμε μπράβο, τι ωραίοι που είστε, τι καλά που τα κάνετε; Δηλαδή ο ορισμός της αποτυχίας ποιος είναι;

Τι άλλο πρέπει να καεί για να πουν κάποιοι ότι “ναι απέτυχες η Κυβέρνηση” », έλεγε τότε ο νυν Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δυστυχώς σε μια παρόμοια και κατάσταση βρίσκεται ξανά η χώρα μας.

Θυμηθείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη για την πρόκληση της πυρκαγιάς στην Άνθεια Καλαμάτας

Φωτιά Αττική: «Περικυκλωμένη» και η Λίμνη Μαραθώνα! «Εκκενώστε την περιοχή» η έκκληση από το 112

Φωτιά ΤΩΡΑ και στο Πεδίον του Άρεως

Exit mobile version