×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γεωργιάδης: «Προδότες όσοι δε συμμετέχουν στην προσπάθεια κατά της πανδημίας» (vid)


Αλέξανδρος Κωτάκης

Γεωργιάδης: «Προδότες όσοι δε συμμετέχουν στην προσπάθεια κατά της πανδημίας» (vid)


Όσοι δεν συμμορφώνονται με τα νέα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση κατά του κορονοϊού είναι προδότες σύμφωνα με όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα ο Υπουργός Ανάπτυξης,  μιλώντας στη Βουλή έκανε λόγο για μια εθνική μάχη προκειμένου να αποφευχθεί το lockdown και παράλληλα κάλεσε τους πολίτες να μην υποκύπτουν σε θεωρίες συνωμοσίας.

«Μιλάμε για μια εθνική μάχη -και σήμερα η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη να αποφύγει το γενικό lockdown – γιατί αλλιώς η ζημιά στην οικονομία θα είναι θεμελιώδης και πολλές επιχειρήσεις θα έχουν πρόβλημα επιβίωσης και πολλοί εργαζόμενοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Όποιος λοιπόν αγαπάει αυθεντικά την πατρίδα του δεν κάνει εξυπνάδες, τηρεί τα μέτρα, γιατί από τήρηση αυτών μέτρων θα εξαρτηθεί η ισχύς της χώρας τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά ο Άδωνις2 Γεωργιάδης και προσέθεσε με ένταση: «Όποιοι δεν συμμετέχουν σε αυτή την εθνική προσπάθεια, με τους όρους της χθεσινής εθνικής επετείου είναι προδότες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Απίστευτη πρόκληση από τον Τούρκο πρέσβη στην Ελλάδα (vid)

Από εκεί και πέρα αναφορικά με τη στήριξη των επιχειρήσεων ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε ότι από την επιστρεπτέα προκαταβολή, το ταμείο εγγυοδοσίας και το ΤΕΠΙΧ, έχει ενισχυθεί η ρευστότητα κατά 11 δισεκατομμύρια ευρώ και μάλιστα θα φτάσει τα 15 δις ευρώ.

Την ίδια ώρα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης άσκησαν δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή την πορεία της πανδημίας. Πάνος Σκουρλέτης, Κυριάκος Βελόπουλος και Κλέων Γρηγοριάδης επιτέθηκαν στον Υπουργό Ανάπτυξης εξαιτίας της αυξημένες διασποράς του ιού.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras