Κοινωνία

Η πολιτική παράταξη συνεχιστών της πολιτικής Καποδίστρια, Κοινωνία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζει, ανάρτηση της ομάδας Greece 2021. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:  Με μεγάλη απογοήτευση διαβάσαμε τη χθεσινή ανάρτηση στο Twitter της Ομάδας Greece 2021 σχετικά με το μαρτυρικό πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας και Άγιο της Πολιτικής Ιωάννη Καποδίστρια ο οποίος...

Η πολιτική παράταξη συνεχιστών της πολιτικής Καποδίστρια, Κοινωνία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζει, ανάρτηση της ομάδας Greece 2021.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Με μεγάλη απογοήτευση διαβάσαμε τη χθεσινή ανάρτηση στο Twitter της Ομάδας Greece 2021 σχετικά με το μαρτυρικό πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδας και Άγιο της Πολιτικής Ιωάννη Καποδίστρια ο οποίος χαρακτηρίζεται ως δικτάτορας.

Όλοι εμείς που έχουμε την Ελλάδα βαθιά μέσα στην ψυχή μας και τον Καποδίστρια ως πρότυπο ενάρετου πολιτικού, του μοναδικού ίσως στα χρονικά της Νεοτέρας Ελληνικής Ιστορίας, διαμαρτυρόμαστε έντονα για τον ατυχέστατο αυτό χαρακτηρισμό και ζητούμε άμεσα από το Greece 2021 να ανακαλέσει δημοσίως.

Δυστυχώς στην ομάδα αυτή έχει ανατεθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση η διοργάνωση των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων της χώρας μας για τη συμπλήρωση 200 ετών από το έπος του 1821.

Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η αστοχία, προχειρότητα και μειοδοσία όλων αυτών των ανθρώπων και ομάδων που, αντί να αναδεικνύουν το μεγαλείο της Ελλάδας, παραχαράσσουν, υποβαθμίζουν και σπιλώνουν την Ελληνική Ιστορία και το έργο επιφανών ανδρών και αληθινών πατριωτών όπως ο Καποδίστριας.

Η Πολιτική Παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ καταδικάζει ως απαράδεκτη τη δήλωση της Ομάδας Greece 2021 σχετικά με τον Ι. Καποδίστρια και επιφυλάσσεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη εφόσον η δήλωση αυτή δεν ανακληθεί.

Η Κοινωνία καλεί όλο τον Ελληνικό λαό σε εγρήγορση, τον προτρέπει να καταγγέλλει ανάλογες ανθελληνικές ενέργειες απ’ όσο ψηλά και αν προέρχονται και προσκαλεί σε συστράτευση όλες τις υγιείς δυνάμεις της Πατρίδας μας για να δικαιωθεί επιτέλους το όραμα όλων των ηρώων, εθνομαρτύρων, ιερομαρτύρων και του ίδιου του Καποδίστρια!