ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική Προστασία: Διακοπούλες στη Χαλκιδική εν μέσω lockdown (pics)

Είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων (βλ. lockdown) με σκοπό να περιοριστεί ο κορονοϊός.
Πολιτική Προστασία: Διακοπούλες στη Χαλκιδική εν μέσω lockdown (pics)

Πολιτική Προστασία: Είναι υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων (βλ. lockdown) με σκοπό να περιοριστεί ο κορονοϊός.

Όσο ο κορονοϊός υπάρχει στις ζωές μας, η Πολιτική Προστασία ανακοινώνει το ένα lockdown πίσω από το άλλο.

Ο καθένας μπορεί να κρίνει αν τα μέτρα έχουν αποτέλεσμα, με φόντο την ελευθερία μέσω των εμβολιασμών του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού.

Επί σειρά εβδομάδων δεν επιτρεπόταν καν στους πολίτες να μετακινούνται σε εμβέλεια άνω των 2 χιλιομέτρων (ανάλογα με το μέρος και το ιικό φορτίο, αυτό ισχύει ακόμα).

Προφανώς όλο αυτό το διάστημα δεν γινόταν καν λόγος για μετακίνηση εκτός νομού αν δεν συνέτρεχε σοβαρό ζήτημα υγείας, αγροτικές εργασίες και μερικές ελάχιστες ακόμη εξαιρέσεις.

Συνεπώς, οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «Espresso», κάθε άλλο παρά λειτουργούν ευεργετικά στην πεσμένη ψυχολογία των πολιτών.

Μέλη της Πολιτικής Προστασίας απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα της Χαλκιδικής, όσο η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας παραμένει καθηλωμένη στο σπίτι από τις 21:00.

Ιδού οι φωτογραφίες της «Espresso»:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πολιτική Προστασία: Διακοπούλες στη Χαλκιδική εν μέσω lockdown (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.