Η Ραχήλ Μακρή συμμερίζεται τις απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. «Ξαναχτύπησε» η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, αυτή τη φορά αφορμή ήταν η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ. Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αμφισβητεί ακόμη και τη δολοφονία, λέγοντας ότι πέθανε από… κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιος...

Η Ραχήλ Μακρή συμμερίζεται τις απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

«Ξαναχτύπησε» η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή, αυτή τη φορά αφορμή ήταν η δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αμφισβητεί ακόμη και τη δολοφονία, λέγοντας ότι πέθανε από… κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιος σάλος με το σοκαριστικό «George Floyd Challenge» (pics)

«Τελικά πέθανε από κορονοιό όχι από ασφυξία όπως λένε τα ΜΜΕ;», θα αναρωτηθεί μεταξύ άλλων στα social media η πρώην βουλευτής η οποία δηλώνει οπαδός του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Ραχήλ Μακρή προχωρά μάλιστα και ένα βήμα παραπάνω γράφοντας:

«Το cbs λέει ότι γνωρίζονταν με τον αστυνομικό και ότι δούλευαν στο ίδιο club. Όπου γράφουν το όνομά του σε πορνό σβήνουν τα πάντα. Αλλά η εταιρία πορνό που έχει τα δικαιώματα δεν το έχει σβήσει και γυρίζει παντού. Το βίντεο πορνό εννοώ», αναφέρει σε άλλη ανάρτησή της.

Απαντώντας σε σχόλιο κάτω από την ανάρτησή της γράφει: «Δεν είναι φήμες υπάρχουν οι τσόντες. Πορνό, ναρκωτικά, εκβιασμοί, συλλήψεις για εφόδους σε σπίτια. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του για την θυσία της ΝΤΠ. Κρίμα στον άνθρωπο. Καλό παλικάρι».

Πλέον, η ανάρτησή της έχει κατέβει…