ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε – Τι λένε οι γιατροί

Θετικές εξελίξεις υπάρχουν στο νοσοκομείο «Ευγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, βγήκε από την μηχανική υποστήριξη.

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι κάπως καλύτερα, καθώς πλέον δεν έχει μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο που βρίσκεται, επειδή κόλλησε κορονοϊό.
Ευχάριστες εξελίξεις
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Βασίλης Λεβέντης είναι κάπως καλύτερα, καθώς πλέον δεν έχει μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε, αφότου κόλλησε κορονοϊό.

Η είδηση αυτή δείχνει πως κατάσταση της υγείας του, παρουσιάζει βελτίωση. Γεγονός που σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας στην οικογένεια του και τους οικείους του.

Ο Βασίλης Λέβέντης εδώ και μέρες έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό. Αρχικά οι γιατροί του συνέστησαν νοσηλεία στην οικεία του.

Όμως χειροτέρεψε η κατάσταση του. Έτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», το περασμένο Σάββατο. Όπου οι γιατροί εκτίμησαν πως είναι κρίσιμο, το επόμενο 48ωρο για την υγεία του.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, όπως είναι φυσικό θα συνεχίσει να βρίσκεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου για παρακολούθηση και τις προσεχείς ημέρες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

Exit mobile version