ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 14: Διέρρευσε το μέγεθος της μπαταρίας – Το μεγάλο πρόβλημα της Apple!

Το iPhone 14 έρχεται με το μεγάλο ερωτηματικό να πηγαίνει στο μέγεθος της μπαταρίας της νέας συσκευής της Apple.
iPhone 14: Διέρρευσε το μέγεθος της μπαταρίας – Το μεγάλο πρόβλημα της Apple!

Χαμός γίνεται όπως είναι λογικό ήδη με το iPhone 14, που παρουσιάστηκε και επίσημα από την Apple, με τους φανς της εταιρίας να περιμένουν την κυκλοφορία του.

Έπειτα αποφάσισε να αναρτήσει στο σαιτ της και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε συσκευής, ωστόσο… ξέχασε κάτι πολύ σημαντικό.

Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα που έχουν τα κινητά του τεχνολογικού κολοσσού και έχει να κάνει με την μπαταρία.

Συγκεκριμένα, πολλά ήταν τα παράπονα εδώ και χρόνια για τη χωρητικότητα της μπαταρίας, αφού πολλοί χρήστες iPhone ή κυκλοφορούσαν παντού με ένα power bank ή αγόραζαν την ειδική θήκη της εταιρίας, που φορτίζει το smartphone τους.

Η εταιρία είχε αναφέρει ότι το νέο iPhone θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεταξύ 14 και 20 ωρών, ωστόσο δεν έδωσε κάτι άλλο πιο συγκεκριμένο.

Ωστόσο μετά από μία ρυθμιστική καταχώρηση που έκανε και αφορά την αγορά της Κίνας, ήρθαν στο φως τα μεγέθη της κάθε μπαταρίας, ανάλογα με το ποιο μοντέλο iPhone θα επιλέξει ο χρήστης.

Πιο αναλυτικά:

  • iPhone 14 – 3279 mAh
  • iPhone 14 Plus – 4325 mAh
  • iPhone 14 Pro – 3200 mAh
  • iPhone 14 Pro Max – 4323 mAh

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να πείσει και να αλλάξει τη γνώμη που έχουν πολλοί, για την αδυναμία της όσον αφορά τη διάρκεια της μπαταρίας, με τα νέα αυτά μοντέλα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ