Ατελείωτη φαίνεται πως είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Σάκη Ρουβά, με «πόλεμο» δηλώσεων εκατέρωθεν.

Νωρίτερα, ο Σάκης Ρουβάς εξήγησε τον λόγο που ακολουθεί τον Ηλία Κασιδιάρη στο twitter και τόνισε πως θα πάει μέχρι και στα δικαστήρια τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ανακαλέσει τις δηλώσεις του, στις οποίες ενέπλεξε το όνομα του με τη Χρυσή Αυγή. «Όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τραγουδιστής, κάτι που προκάλεσε την απάντηση του Παύλου Πολάκη σε πολύ έντονο ύφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρουβάς σε Πολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ακολουθούσα τον Κασιδιάρη

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

ΜΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ….Τα ζητάει ο οργανισμος του,θέλει να τ ακούει….Λοιποοον

ΡΟΥΒΑ άκου μόνο δύο πράγματα: 1) Όποιος υποστηρίζει ότι δεν τον τρομάζει η είσοδος στη Βουλή των νεοναζιστών της Χ.Α (παρά το γεγονός ότι είχαν διακηρύξει επισήμως πως επιδιώκουν την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος), αλλά ότι τον τρομάζουν οι πολιτικοί, δίνει στο ΦΙΔΙ το άλλοθι που χρειάζεται για να νομιμοποιηθεί στην κοινή γνώμη. Και τον Χίτλερ Γερμανοί πολίτες τον ψήφισαν ως κάτι που θα άλλαζε το τότε πολιτικό σύστημα…

2) Όταν υποστηρίζεις ότι ήσουν “ακόλουθος” στο twitter του Κασιδιάρη, όπως κι άλλων πολιτικών ηγετών και στελεχών, παραδέχεσαι κακομοίρη μόνος σου ότι τον θεωρούσες “πολιτικό στέλεχος” και όχι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ!! Τι ακριβώς παρακολουθούσες στο twitter του Κασιδιάρη; Τα ναζιστικά συνθήματα της Χ.Α, τις εκκαθαρίσεις των αλλοδαπών ή τους ξυλοδαρμούς των αντιφασιστών;

ΥΓ 1:
Περιμένω την αγωγή σου για να δούμε ποιος θα κρυφτεί και πού.

ΥΓ 2: Όσο για την «κρητική λεβεντιά» που έπιασες στο στόμα σου στο τέλος της απάντησης σου ,κρατήθηκα πολύ για να μην σου απαντήσω όπως θα σου άξιζε ,γι αυτό Παρε δυο μαντινάδες και φώναξε να σου τις εξηγήσουν γιατί η πρώτη δεν σε αφορά ,η δεύτερη μάλλον την είπε ο Θανασης Σκορδαλός για σένα:
«Το μερακλικι ο θεός κατέχει που το δίνει το δίνει πάντα σε καρδιές πούχουν καϋμούς κι οδύνη»
Και «Πολλά βαρειά κληρονομιά είναι το μερακλικι κι οποιος δεν τοχει ηντα ζητά σε τουτηνε τη ζήση»!!!!

Παρε τη δεύτερη και τραγουδιστά: https://youtu.be/duCY_8jhXK0

Και καλή ακρόαση….

ΥΓ3 Παρε και δυο φωτογραφίες να βλέπεις καθώς θα διαβάζεις την πρώτη μαντινάδα

ΜΟΥ ΞΑΝΑΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΡΟΥΒΑΣ….Τα ζητάει ο οργανισμος του,θέλει να τ ακούει….Λοιποοον ΡΟΥΒΑ άκου μόνο δύο πράγματα: 1)…

Παυλος Πολακης paylaştı: 9 Ekim 2020 Cuma