×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μπέος: «Καμία συμφωνία με Παπαδόπουλο για το ΑΦΜ»


    Sportime Team

Μπέος: «Καμία συμφωνία με Παπαδόπουλο για το ΑΦΜ»


Ο Τομ Παπαδόπουλος είπε τη Δευτέρα (8/7) πως έχει έρθει σε συμφωνία με την ΠΑΕ ΝΠΣ  Βόλος για την αγορά ΑΦΜ και μόλις μία μέρα αργότερα (Τρίτη 9/7)  Αχιλλέας Μπέος διέψευσε τους ισχυρισμούς αυτούς!

Ο δήμαρχος Βόλου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4 ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία και πως η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη.

Πάντως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πουληθεί η νεοφώτιστη ομάδα αν το αποφασίσουν οι μέτοχοι της, χωρίς όμως αυτό να συνδέεται και με μεταφορά της έδρας.

Μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:

«Οφείλω να πω δύο πράγματα τα οποία δεν θα επιτρέψουν και περαιτέρω συζήτηση. Ως Δήμαρχος του Βόλου πήρα θέση και απάντησα ώστε να μην συνεχιστεί μια κατάσταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και κυρίως στον Ηρακλή που είναι μια ιστορική ομάδα που ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια αδίκως.

Εγώ τον Τομ Παπαδόπουλο δεν τον γνώριζα, βρεθήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού στην Αθήνα και στο Βόλο. Με το στόμα δεν υπάρχουν συμφωνίες, εγώ σας λέω ότι δεν έχουμε κάνει καμία συμφωνία και έχω ξεκαθαρίσει ότι η ομάδα δεν φεύγει από την πόλη. Τώρα αν οι μέτοχοι της ομάδας αποφασίσουν μετά από χρόνια να αλλάξει έδρα η ομάδα δεν μπορώ να το ξέρω.

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει εκτεθεί σε μια μερίδα κόσμου και δέχεται έντονη πίεση, οπότε χρησιμοποιεί την επαφή που είχαμε για να μην του επιτεθεί ο κόσμος. Τον Παπαδόπουλο πριν ασχοληθεί με τον Ηρακλή δεν τον ήξερε κανένας τώρα τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Έδωσε αρκετά λεφτά στην ομάδα αλλά απέτυχε.

Το θέμα του Βόλου είναι ξεκαθαρισμένο. Το εάν πουληθεί η ομάδα θα εξαρτηθεί από τους μεγαλομετόχους της αλλά το αν θα φύγει από την πόλη θα εξαρτηθεί από εμένα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να πορευτεί με τους δικούς του ανθρώπους και ξέρω ότι έχει ικανούς ανθρώπους.

Ο Ηρακλής χρειάζεται έναν άνθρωπο με τρέλα και γνώση ώστε να βρει το δρόμο του, δεν χρειάζεται τα πολλά εκατομμύρια».


Τελευταία Νέα