Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας κάνει μία πρόταση στον Δούκα που δεν μπορεί να αρνηθεί.

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και το ενδιαφέρον κορυφώνεται, όσο φτάνουμε στην ημέρα της δίκης.

Καταιγισμό εξελίξεων έχουμε στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν να καθηλώνουν το κοινό σε κάθε ημέρα προβολής τους.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πολλά και σημαντικά, ειδικά όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα της δίκης του Δούκα.

Θα δούμε λοιπόν το Διαφάνι να γιορτάζει με πολύ ένδοξο τρόπο την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με το χωριό να… φοράει τα καλά του.

Την ίδια ώρα η Ελένη έχει αρκετά θέματα, αφού οι γυναίκες της Εστίας θα της κάνουν μία ξαφνική επίσκεψη και θα πρέπει να τη βοηθήσει ο Ζάχος για να καλυφθεί. Αυτός θα το κάνεις;.

Ο Ακύλας συνεχίζει το… τροπάρι του και δε σταματάει τον εκβιασμό τον Δούκα, που τον πιέζει ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζει η μέρα της δίκης του.

Η Ασημίνα έρχεται σε επαφή με τον Πέτρο, ο οποίος της μιλάει για τη συναισθήματα του, με την ίδια να κάνει το μεγάλο βήμα και να ζητάει από τον Νικηφόρο να πάρουν διαζύγιο.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Απόψε στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα δούμε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα, με την παραγωγή να κάνει τα πάντα για να ανεβάσει την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, ο Δούκας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού το άλλοθι που έχει καταρρέει και μένει ξεκρέμαστος.

Η κατάσταση είναι απελπιστική και ο Θανόπουλος τον πιέζει ακόμα περισσότερο και του λέει να ομολογήσει, ωστόσο ο Ακύλας είναι εκεί για να του κάνει ξανά μία πρόταση που δεν ξέρει αν έχει τη δύναμη να αρνηθεί αυτή τη φορά.

Η Ελένη θα μπει στην Εστία έχοντας τον Νέστορα για βοήθεια και μαζεύει πληροφορίες προκειμένου να μάθει τι γίνεται με τον Λάμπρο και ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά.