MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας φεύγει από το σπίτι – Η Ασημίνα ανατρέπει τα σχέδια του Νικηφόρου για τη Ρένα

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν σήμερα με νέο καθηλωτικό επεισόδιο που αναμένεται να συναρπάσει!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας φεύγει από το σπίτι - Η Ασημίνα ανατρέπει τα σχέδια του Νικηφόρου για τη Ρένα
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Δούκας φεύγει από το σπίτι - Η Ασημίνα ανατρέπει τα σχέδια του Νικηφόρου για τη Ρένα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η σειρά του ΑΝΤ1 μπορεί να προβάλλει 2 μόλις επεισόδια και για αυτήν την εβδομάδα ωστόσο συνεχίζει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Στο Sportime σας έχουμε νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler» για τη συνέχεια τη σειράς.

Ο Δούκας θα βρεθεί στο προσκήνιο των επόμενων επεισοδίων. Είναι αυτός ο οποίος θα ξεσκεπάσει τον Ακύλα και όλο το παρελθόν του. Την ίδια ώρα ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στο Διαφάνι.

Ο Κωνσταντής μαζί με τη Δρόσω παίρνουν απόφαση να βοηθήσουν τη Ζωή. Η Ουρανία αποκαλύπτει στον Μπάμπη πως χωρίζει παρά το ότι ο Κυριάκος είναι αντίθετος σε αυτή την αποκάλυψη.

Ο Νικηφόρος ζητά επίσημα το χέρι της Ρένας από τους γονείς της όταν δέχεται την αναπάντεχη επίσκεψη της Ασημίνας.

Ο Δούκας αποφασίζει να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Μελέτης νιώθει αποκλεισμένος απ’ τον Δούκα που τον βάζει μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Αντιγόνη ενημερώνει τον Δούκα για τα κρυφά σχέδια του Ακύλα, ενώ η Ρένα μετά την αποκάλυψη της Μυρσίνης δείχνει τις προθέσεις της στο Νικηφόρο. Η Δρόσω σκέφτεται την πρόταση του Δάκη να γίνει πρωταγωνίστρια στην ταινία του αλλά ο Κωνσταντής δεν είναι τόσο ενθουσιασμένος. Ο Νικηφόρος σκαλίζει το θέμα του αεροδρομίου και προκαλεί τον Ακύλα. Η Ζωή προσπαθεί να βοηθήσει τον τσακισμένο Λευτέρη, ενώ την ίδια στιγμή ο Άγγελος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να μπει στους Άβαντες. Η επιστροφή του Μπάμπη χαροποιεί όλο το χωριό.

Exit mobile version