Ανδρέας Μικρούτσικος: Όσα δήλωσε η σύζυγός του, Έλενα Μαστραγγέλη.

Για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύντροφός της, Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε η Έλενα Μαστραγγέλη.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σύντροφός του, Έλενα Μαστραγγέλη, βρίσκεται στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε εισαχθεί στα τέλη του καλοκαιριού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, με ένα πρόβλημα στον προστάτη, ενώ προ ημερών χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Πάντως, τα νέα είναι ευχάριστα σύμφωνα με όσα δήλωσε η Έλενα Μαστραγγέλη.

«Ο Ανδρέας είναι καλύτερα, μάλλον θα βγει σήμερα, θα πάει στο δωμάτιό του. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμη, αλλά λογικά θα βγει σήμερα από την εντατική. Δυο μέρες δεν έχω πάει, αλλά μιλάω με τους γιατρούς. Πήγαινε καλύτερα, ήταν να βγούμε αλλά μάλλον κόλλησε ένα ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, ήταν και ευαίσθητη η υγεία του και για λόγους ασφαλείας των διασωληνώσαν.

Δεν έχει και την καλύτερη ψυχολογία, κουράστηκε πολύ. Ήταν όμως καλύτερα γιατί θα βγαίναμε. Τώρα δεν έχουμε μιλήσει αλλά είναι κουρασμένος. Ήταν τέσσερις μέρες απύρετος και θα φεύγαμε από το νοσοκομείο και την τελευταία ημέρα με ειδοποίησαν ότι διασωληνώθηκε. Είμαι αισιόδοξη ότι ο Ανδρέας θα βγει νικητής. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράστασή σας. Σας αγαπάμε πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φυσικά έχει μια πολύ λαμπρή καριέρα στην ελληνική τηλεόραση και στις 29 Αυγούστου 2020 έκανε το come back ως σχολιαστής στο «Big Brother» στο ΣΚΑΪ με διπλό καταλυτικό ρόλο.

Ήταν ο μόνος που μπαίνει στο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να συζητήσει με τους παίκτες. Είχαν περάσει 28 χρόνια από την πρώτη του τηλεοπτική του εμφάνιση και 11 χρόνια απουσίας. Ευχή όλων να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επανέλθει δριμύτερος.