Γιώργος Τσαλίκης: «Σε αυτούς τους καιρούς η Πίστη μας η μόνη δύναμη μας»

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, ενώ αναφέρθηκε στο θέμα του εμβολιασμού και τη πίστη του στο Θεό.

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε ανάρτηση σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media τονίζοντας πως « η Πίστη μας η μόνη δύναμη μας». Μάλιστα, «επανήλθε» με σχόλιό του στην ανάρτησή του, έπειτα από διάφορα σχόλια που δέχτηκε.

«Σε αυτούς τους καιρούς η Πίστη μας η μόνη δύναμη μας! Χρόνια Πολλά!», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Βέβαια, πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τη δημοσίευσή του και την επιλογή του να βγάλει φωτογραφία μέσα στην εκκλησία. Μάλιστα, κάποιοι τον έκριναν για το… ντύσιμό του! Δεν δίστασε να αναφερθεί στο θέμα του εμβολιασμού. «Έκανα το εμβόλιο γιατί αυτό θεώρησα σωστό να κάνω», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά στο σχόλιό του, στην προσωπική του ανάρτηση αναφέρει: 

«Επειδή διαβάζω διαφορα σχόλια .. πχ αυτά τα κρατάμε για την πάρτη μας.. πόζα για τα like , μπορούσες να πας καλύτερα ντυμένος .. εμβολιάστηκες ή πιστεύεις πραγματικα ; Και τέτοια
Ξεκαθαρίζω με σεβασμό και αγάπη !
Πιστεύω στο θεό, κάνω ομολογία πίστεως, μπήκα σε μια εκκλησία ώρα που δεν είχε λειτουργία να ανάψω ένα κερί, έτσι όπως ήμουνα ντυμένος για τη βόλτα μου με τα παιδιά στα βουνά και τις παραλίες, εκανα το εμβόλιο γιατί αυτο θεώρησα σωστό να κάνω, και ποσταρα τη φωτογραφία που μου έβγαλε η κολλητή μου την ώρα που άναβα το κερί μου γιατί είμαι περήφανος για την πίστη μου και αυτο ήθελα να δείξω ..

Όλα αυτά που λέτε κάποιοι σεβαστά αν κάτι σας ενοχλεί πείτε το καλά κάνετε αγάπες μου (αλλά εμένα …)».

Διαβάστε ακόμη:  

Survivor Tζέιμς: Μόνη της για καφέ η κοπέλα του Καφετζή – Τι συμβαίνει με τη σχέση τους

Τάκης Τσουκαλάς: Μ’ ακούς;

Ολυμπιακός: Επίσημο! – Στις 14:30 τη Δευτέρα στην Ελλάδα ο Ρόνι Λόπες!