MEDIA

GNTM: Ποια πρώην παίκτρια είναι έγκυος

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρίνα Γρηγορίου, γνωστοποίησε, το ευχάριστο γεγονός, πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρίνα Γρηγορίου, περιμένει το πρώτο της παιδί και το έκανε γνωστό με ανάρτηση της στο διαδίκτυο.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Μαρίνα Γρηγορίου, περιμένει το πρώτο της παιδί και το έκανε γνωστό με ανάρτηση της στο διαδίκτυο.

Η Μαρίνα Γρηγορίου, που είναι μοντέλο και πέρασε και από το GNTM, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος είναι πως είναι έγκυος.

Έτσι το έκανε γνωστό μέσω του Instagram, όπου ανέβασε μία φώτο της, με την φουσκωμένη της κοιλιά. Σ’ αυτήν έγραψε: «Ανυπομονώ να σε αγκαλιάσω πλασματάκι μου».

Με τα «likes», τα «comments» και τις ευχές, να είναι… ατελείωτα, όπως ήταν φυσικό. Μεταξύ αυτών ήταν και κάποιες παίκτριες του GNTM, όπως η Χαρά Παππά, η Κέισι Μίζιου, η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Εμμανουέλα Μάινα.

Η Μαρίνα Γρηγορίου τον Μάρτιο αποφάσισε να αρραβωνιαστεί, με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιώργο Κελίδη. Λίγους μήνες μετά, ήρθε και το μωρό.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Καλομοίρα επιστρέφει στην Ελλάδα – Θα την δούμε σε πασίγνωστο talent show ;

Ray-Ban Stories: Αυτά είναι τα smart γυαλιά με την υπογραφή του Facebook

Εθνική Ελλάδας: Μένει μέχρι να φύγει ο Φαν’τ Σχιπ – Το φαβορί Δώνης και τα likes στον Χιμένεθ

Exit mobile version