Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Μάνος προσπαθεί να δολοφονήσει τον Αχιλλέα - Η Λήδα μαθαίνει πως έχει αδελφή που εμπλέκεται σε καταγγελία

Ο Ήλιος φέρνει εξελίξεις οι οποίες κόβουν την ανάσα και τις οποίες θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Ο Ήλιος συνεχίζει να φέρνει τις ανατροπές και εμείς σας μεταφέρουμε όλες τις δραματικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια.

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις της συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει σε προηγούμενο spoiler ο Μάνος θα βρει την ευκαιρία να βάλει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του.

Ο Μάνος με τη Βίβιαν θα πάνε μία εκδρομή με την Αθηνά και τον Αχιλλέα οι οποίοι πλέον τους εμπιστεύονται πλήρως για την αθωότητά τους. Τα πράγματα όμως θα πάρουν γρήγορα μία πολύ σκοτεινή τροπή.

Ο Αχιλλέας παθαίνει ξαφνικά ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο θα τον στείλει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Η Αθηνά βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και ο Μάνος εκμεταλλεύεται τη κατάσταση προκειμένου να τον σκοτώσει βγάζοντάς τον μια και καλή από τη μέση! Εξάλλου ο Μάνος τόσο καιρό προσποείται κάποιον ο οποίος δεν είναι.

Εισέρχεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύεται αποφασισμένος να τον σκοτώσει! Τη τελευταία στιγμή όμως το σχέδιο του αποτυγχάνει. Οι γιατροί αντιλαμβάνονται ότι εις βάρος του ασθενή τους έχει γίνει δολοφονική απόπειρα και ενημερώνουν την αστυνομία.

Η Ελπίδα λέει στην Αθηνά ότι είναι σίγουρη πως κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον αγαπημένο της και οι έρευνες ξεκινούν. Ανακρίνει μαζί με το Χρήστο πελάτες του ψυχολόγου ώστε να βρει αν κάποιος από αυτούς είχε κίνητρο να τον σκοτώσει. Η Αθηνά όμως παράλληλα βρίσκεται ενωπίον μίας συγκλονιστικής αποκάλυψης.

Οι ώρες περνούν και ο Αχιλλέας συνέρχεται. Η Αθηνά του εξομολογείται όλα όσα πιστεύει για τον Μάνο αλλά εκείνος διαφωνεί κάθετα μαζί της θεωρώντας πως της έχει γίνει εμμονή ο Μάνος.

Απελπισμένη ζητάει τη συμβουλή του Χρήστου ο οποίος της προτείνει να φύγει άμεσα μαζί με το παιδί της από τη πόλη. Αυτή τον ακούει αλλά τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το σχεδιάζει καθώς ο κίνδυνος καραδοκεί.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Λήδα αντιμέτωπη με την αδερφή της

Η Λήδα, μετά την αποκάλυψη ότι ο Κωνσταντίνος είναι ο πατέρας της συνεχίζει να μαθαίνει νέα πράγματα που φέρνουν την ανατροπή στη ζωή της.

Ανακαλύπτει πως έχει μία ετεροθαλή αδερφή από τη πλευρά του πατέρα της, την Άρτεμις. Η Άρτεμις είναι γιατρός και εμπλέκεται σε μία καταγγελία. Βρίσκεται διχασμένη για το τι πρέπει να κάνει λόγω του επαγγέλματός της.

Η Άρτεμις όμως δε συγκινείται καθόλου από τη συγγένειά τους και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να τη γλιτώσει. Οι δυο τους θα έχουν μία μεγάλη σύγκρουση…