MEDIA

Mad Clip τροχαίο: Οι τελευταίες εξελίξεις – «Λύγισε» η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της (vid)

Τα νέα στοιχεία, που προκύπτουν για το τροχαίο του Mad Clip και η Ελεονώρα Μελέτη, που συγκινήθηκε on air.

Οι έρευνες προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ του δυστυχήματος του Mad Clip συνεχίζονται από την Τροχαία.
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι έρευνες προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ του δυστυχήματος του Mad Clip συνεχίζονται από την Τροχαία.

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας, που ήταν στο Audi δίπλα στον Mad Clip ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Μετά τη σφοδρή πρόσκρουση, το αυτοκίνητο έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών και χρειάστηκαν δύο ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με το Mega μία πιθανή εκδοχή είναι ο Mad Clip, του οποίου η κηδεία θα γίνει σήμερα, να απενεργοποίησε το λεγόμενο «αντισπίν», το σύστημα που υπάρχει στα αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη ιπποδύναμη και το οποίο κρίνεται αναγκαίο για την αποτροπή του σπιναρίσματος των τροχών. Η απενεργοποίηση του «αντισπίν» έχει ως αποτέλεσμα να είναι πιο εύκολο να «διπλώσει» το όχημα και να εκτραπεί της πορείας του.

Με δεδομένο ότι η Porsche του 34χρονου τράπερ είναι ένα αυτοκίνητο πισωκίνητο, το «αντισπίν» μπορεί να σώσει ζωές, όπως λένε αρμόδιες πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, επέστρεφε από γάμο φίλων του, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε μια κολόνα και στη συνέχεια σε ένα δέντρο.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, που ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη «λύγισε» και εμφανώς συγκινημένη θέλησε να μιλήσει για το τροχαίο και να αποτρέψει τους νέους ανθρώπους να διδαχθούν από το τροχαίο και να μην οδηγούν με τόσο μεγάλες ταχύτητες.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή του Mega:

 

Διαβάστε επίσης:

Ρέμος: «Στον Mad Clip και τον Παντελή δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία»

Αντιστράτηγος Ε.Α. Κωνσταντίνος Κούσαντας – Παραολυμπιακοί Αγώνες 2020: Υπόκλιση στο μεγαλείο!

ΟΑΕΔ: Αυξάνονται τα χρήματα στα επιδόματα – Ποιο το πόσο στο επίδομα ανεργίας

Exit mobile version