MEDIA

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Βίκος βάζει τέλος στον Δαμαλά με εντολή δολοφονίας – Ο Λουκάς παρακολουθεί την Θάλεια

Όλα όσα θα δούμε προσεχώς στα νέα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ο Βίκος βάζει τέλος στον Δαμαλά με εντολή δολοφονίας - Ο Λουκάς παρακολουθεί την Θάλεια, στο σήριαλ του Mega.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Ακραίες καταστάσεις στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel. Ήδη διαβάσατε στο Sportime για το αποτέλεσμα-βόμβα βόμβα για το test DNA της Όλγας. και παρακάτω θα μάθετε και τη συνταρακτική συνέχεια.

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά. Η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται τη Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί τον Φραγκίσκο με στόχο να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής.

Ο Μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το θαύμα στη Μονή, ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης, να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι, δεν γίνεται αποδεκτό. Ο Πέτρος πιέζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος.

Η Κύρα δεν το βάζει κάτω, παρακολουθώντας τον Δαμαλά, θα μάθει την πληροφορία που θέλει, σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2023

Exit mobile version