MEDIA

Σοφία Χατζηπαντελή: Κι όμως υπάρχουν φωτογραφίες της χωρίς ενωμένα φρύδια

Η Σοφία Χατζηπαντελή αποτελεί το πρόσωπο των ημερών και εμείς σας αποκαλύπτουμε μία διαφορετική εμφάνισή της.

Σοφία Χατζηπαντελή: Κι όμως υπάρχουν φωτογραφίες της χωρίς ενωμένα φρύδια
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως έχει αποκαλυφτεί τις τελευταίες ημέρες, η τέταρτη κριτής του GNTM 5 θα είναι το μοντέλο και ακτιβίστρια Σοφία Χατζηπαντελή ολοκληρώνοντας έτσι το κάστινγκ του νέου κύκλου ριάλιτι μοντέλων του Star.

Η νέα κριτής του GNTM αποτελεί ένα από τα πρόσωπα έκπληξη του νέου κύκλου και έχει καταγωγή από Ελλάδα και Κύπρο καθώς ο πατέρας της είναι Ελληνοκύπριος και η μητέρα της Βρετανίδα.

Μεγάλωσε στις ΗΠΑ και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει διάσημη ως το «unibrow model» δηλαδή το μοντέλο με τα ενωμένα φρύδια καθώς «φοράει» τα άβγαλτα πυκνά της φρύδια με υπερηφάνεια στέλνοντας το δικό της μήνυμα στον κόσμο για τα πρότυπα ομορφιάς και τα στερεότυπα.

Η 25χρονη έχει χαράξει τη δική της μοναδική πορεία υποστηρίζοντας ότι η εμφάνισή της της αρέσει περισσότερο με τα άβγαλτα έντονα φρύδια της και ότι το κάνει για να δείξει πως ο καθένας μπορεί και πρέπει να στηρίζει τις προτιμήσεις του παρά τα σχόλια των άλλων.

Έχει σημειώσει μεγάλη καριέρα διεθνώς και έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά όπως το Vogue. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την ίδια εδώ.

Η εμφάνισή της όμως δεν ήταν πάντα το ίδιο εκκεντρική. Στο παρελθόν, όταν ήταν πιο μικρή τα φρύδια της ήταν πιο προσεγμένα, λιγότερο έντονα ενώ έβγαζε το μεσαίο τους τμήμα όπου ενώνονταν.

Δείτε παρακάτω τη Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς ενωμένα φρύδια:

Ειδήσεις τώρα:

Η γη της ελιάς: Νεκρή σε τροχαίο η Φανή – Σε σοκ η μικρή Αγγελική

Άγριες Μέλισσες: Νεκρή η Μυρσίνη – Έτσι πεθαίνει

Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη μαθαίνουν για τους βιασμούς του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες: Τραγικό φινάλε – Ο Μελέτης νεκρός – Στο εκτελεστικό απόσπασμα για την δολοφονία του Ακύλα

Exit mobile version