MEDIA

Σταρόβας – Έκπληξη: Αποκάλυψε σε ποια εκπομπή θα τον δούμε φέτος

Ο Δημήτρης Σταρόβας επιστρέφει στην τηλεόραση και αποκάλυψε σε ποια εκπομπή θα τον βλέπουμε φέτος.

Σταρόβας - Έκπληξη: Αποκάλυψε σε ποια εκπομπή θα τον δούμε φέτος
Συντάκτης: Γεωργία Τσιαρλή Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Σταρόβας αποκάλυψε σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται φέτος, ανακοινώνοντας παράλληλα την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας… εισέβαλε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It» στον ΣΚΑΙ που έκανε πρεμιέρα για φέτος και έκανε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τον μέλλον του.

Ο Έλληνας ηθοποιός, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επιστροφή του στην τηλεόραση και σημείωσε πως θα βρίσκεται στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» στην οποία παρουσιαστές θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Νάταλι Κάκκαβα που άλλωστε βρίσκονται και στην παρουσίαση του Big Brother.

«Ανακοινώνουμε επίσημα ότι στην παρέα μας θα είναι και ο υπέροχος αυτός άνθρωπος. Υποκλίνομαι, είναι τιμή μας, χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 13:30, ενώ την τηλεοπτική παρέα θα συμπληρώνει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας εμφανίστηκε πέρυσι για λίγα επεισόδια στη σειρά «Η Τούρτα της Μαμάς» στην ΕΡΤ1, ενώ η τελευταία τηλεοπτική εκπομπή στην οποία βρέθηκε ήταν το Your Face Sounds Familiar που ήταν στην κριτική επιτροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Οριστικό, αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας στο Mega

Big Brother: Το λευκό δωμάτιο τον τρέλανε, δεν περνάει ο χρόνος

Άγριo φονικό στην Ίο: Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 22χρονου φίλου του μετά από καυγά

Exit mobile version