Ο Αλγκασίμ Μπα βρέθηκε στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Τετάρτης, συμμετείχε στην φιέστα, σήκωσε το τρόπαιο και ετοιμάζεται για την προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός έκανε την φιέστα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μια γιορτή στην οποία το παρών έδωσε και ο Αλγκασίμ Μπα. Σήκωσε το τρόπαιο και πλέον ετοιμάζεται για την προετοιμασία.

Είναι ένα ακόμα μεγάλο πρότζεκτ ο 19χρονος μεσοεπιθετικός. Πάνω στο οποίο ήδη έχει ρίξει βάρος ο Ολυμπιακός.

Το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο για τον ίδιο. Γιατί θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Θα του δοθεί και ειδικό πρόγραμμα, προκειμένω να είναι απόλυτα έτοιμος να μπει στις προπονήσεις. Αλλά και να βγάλει μια βαριά περίοδο προπονήσεων. Την οποία θα ζήσει για πρώτη φορά, σε τόσο έντονο βαθμό και ρυθμό.

Ήδη έχει ενημερωθεί και από τον Πέδρο Μαρτίνς. Παράλληλα ο Αλγκασίμ Μπα ήταν και στην φιέστα που έγινε την Τετάρτη. Παρέα με τον Μαντί Καμαρά, Που είναι σα να τον έχει υπό την προστασία του.

Οι δυο τους έβγαλαν πολλές φωτογραφίες στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης». Με το τρόπαιο. Κάτι που δείχνει πως ο Αλγκασίμ Μπα μπαίνει και στο κλίμα του πρωταθλητισμού.

Επίσης τα είπε ξανά από κοντά με τον Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός ενημερώθηκε για την πορεία του με τις προπονήσεις στο Ρέντη. Αλλά και την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Η αλήθεια για Λυκογιάννη και ο Ματέο Τραμονί!