×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ένας «δράκος» με τριφύλλι στο στήθος (vids)


    Μιχάλης Γκιουλένογλου

Παναγιώτης Γιαννάκης: Ένας «δράκος» με τριφύλλι στο στήθος (vids)


Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο δρόμο γι’ αυτό που του έλειπε. Του τροπαίου που κυνήγησε με μανία. Μα απέτυχε. Το μακρινό 1994 ίσως να μην το γνώριζε. Αλλά το «Άγιο Δισκοπότηρό» του ήταν δύο χρόνια μακριά.

Αλλά αυτή είναι μία άλλη ιστορία. Για μία άλλη φορά. Εδώ θα διαβάσετε εκείνη που ο Παναγιώτης Γιαννάκης φόρεσε τα πράσινα και το τριφύλλι στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρωμπάσκετ ’87: Είμαστε πια πρωταθλητές, έρχονται άλλες εποχές (vids)

Στις 15 Ιουνίου του 1994 ο Παναγιώτης Γιαννάκης, σε ηλικία 35 ετών, αφήνει στην άκρη τα κυανέρυθρα του Πανιώνιου για τα πράσινα του Παναθηναϊκού. Μία ακόμη φορά μαζί με τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος ήταν ήδη μέλος της ομάδας του Παύλου Γιαννακόπουλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου από το 1992.

Της ομάδας αστέρων που δημιουργούσαν τότε οι αείμνηστοι ιδιοκτήτες του «τριφυλλιού», με τους Ζάρκο Πάσπαλι, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Κώστας Παταβούκας, Νίκος Οικονόμου, Φραγκίσκος Αλβερτης…

Η αρχή τους βρήκε ξανά μαζί, μετά την κοινή θητεία στους στον Άρη, αλλά δεν έμελλε να τελειώσει έτσι. Στην εξέλιξη της χρονιάς ο Γκάλης, μετά από μία σειρά παρεξηγήσεων, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί για πάντα από το επαγγελματικό μπάσκετ.


Τελευταία Νέα